X

Ne zatiskaj si oči, izmeri se tudi ti

Izkoristi brezplačno možnost in se vključi v znanstveno preverjene ŠVK meritve ter dobi povratne informacije o svoji telesni pripravljenosti.

ŠVK meritve izvajajo vse šole vsako leto v aprilu. Če želiš dobiti povratne informacije o svojih ŠVK rezultatih, v šolo prinesi podpisano soglasje za obdelavo teh podatkov. Za osnovnošolce soglasje podpišejo starši, dijaki pa lahko podpišete soglasje sami.

Četudi se nisi odločil za sodelovanje v enem letu, lahko to storiš naslednje leto. Samo prosi svojega učitelja športne vzgoje, da ti da soglasje. Soglasje lahko kadarkoli tudi pisno prekličeš. Soglasja se hranijo v tvoji šoli.

Ob koncu šolanja prejmeš svoj osebni športnovzgojni karton z rezultati iz vseh let tvojega šolanja, prek spletne aplikacije Moj SLOfit pa so ti lahko ŠVK rezultati ter rezultati dodatnih meritev stalno dosegljivi.
SLOfit poročilo ti lahko služi tudi kot dokaz tvoje telesne pripravljenosti. Lahko ga pokažeš svojemu zdravniku ali trenerju.

Sodelovanje v Moj SLOfit

V moj SLOfit se lahko vključijo starši tistih otrok, ki so dali soglasje, da je njihov otrok vključen v meritve za ŠVK in so v šolski sistem e-administracije vnesli svoj e-naslov, šola pa je pristopila v sistem SLOfit. Dijaki, ki imajo v šolskem sistemu e-administracije svoj e-naslov, pridobijo svoj dostop do podatkov, če se odzovejo na vabilo k registraciji v sistem SLOfit (praviloma po koncu meritev v 1. letniku).

Vstopi v Moj SLOfit