X

Brezplačno strokovno usposabljanje za izvajalce meritev SLOfit odrasli

  • 22. 08. 2023 12:03:00
  • Nazaj
Brezplačno strokovno usposabljanje za izvajalce meritev SLOfit odrasli

Fakulteta za šport v tem tednu organizira brezplačno strokovno usposabljanje za izvajalce meritev SLOfit odrasli. Če boste v vašem športnem društvu, zvezi, šoli ali kot zasebnik, organizirali meritve telesne zmogljivosti za odrasle (občane, zaposlene, vadeče itd.), boste z usposabljanjem dobili vso potrebno znanje za izvedbo meritev.

Meritve lahko izvedete tudi v sklopu kakšnega manjšega ali večjega dogodka, na usposabljanje pa povabite tudi tiste, ki bi želeli, da vam pri izvedbi meritev pomagajo.

Usposabljanje bo v četrtek, 24. avgusta, od 9.00 do 15.00 ure, na Fakulteti za Šport (Gortanova ulica 22, 1000 Ljubljana). Prijavite se na spletni strani.

Prvi del bo namenjen teoretičnim vsebinam, kjer boste pridobili tudi informacije o brezplačni spletni aplikaciji Moj SLOfit, preko katere merjenci dobijo povratne informacije o svoji telesni zmogljivosti. Drugi del bo namenjen praktičnemu delu izvedbe meritev, zato potrebujete športno opremo. S seboj prinesite tudi trdo podlago in pisalo.

Urnik usposabljanja:

9.00 - 10.00 Predstavitev sistema SLOfit Predavalnica C
10.00 - 11.30 Aplikacija Moj SLOfit za podporo SLOfit odrasli Predavalnica C
11.30 - 12.00 Odmor  
12.00 - 13.30 Organizacijski model in merske naloge Telesna zmogljivost odrasli in Senior fitnes test Dvorana Grintovec
13.30 - 14.30

Preverjanje poznavanja organizacije in izvedbe meritev

Dvorana Grintovec

 

Zaželeno je, da si pred usposabljanjem preberete priročnik za izvajalce SLOfit odrasli, ki vsebuje navodila za izvedbo meritev in informacije o merskih nalogah. Več o meritvah izveste na naši spletni strani oziroma z ogledom videoposnetkov.

Vsa dodatna vprašanj nam lahko zastavite na odrasli@slofit.org ali nas pokličete na mobilni telefon 040 760 032.

 

Lep pozdrav,

Ekipa SLOfit