X

Na šoli že uporabljate Moj SLOfit? BI želeli pounditi tudi učiteljem možnost spremljanja njihove telesne zmogljivosti?

  • 6. 06. 2023 08:49:00
  • Nazaj
Na šoli že uporabljate Moj SLOfit? BI želeli pounditi tudi učiteljem možnost spremljanja njihove telesne zmogljivosti?

SLOfit USPOSABLJANJE ZA ŠOLE, KI ŽELIJO OMOGOČITI UČITELJEM SPREMLJANJE NJIHOVE TELESNE ZMOGLJIVOSTI IN GIBALNE DEJAVNOSTI

V četrtek, 24. avgusta 2023, s pričetkom ob 9.00, bo na Fakulteti za šport potekalo usposabljanje za učitelje, ki bi želeli za zaposlene na vaši šoli ter morebiti tudi starše učencev in druge krajane izvajati meritve SLOfit odrasli za vseživljenjsko spremljanje telesne zmogljivosti. Že nekaj časa šolam namreč ponujamo brezplačno nadgradnjo aplikacije Moj SLOfit, ki omogoča spremljanje telesne zmogljivosti odraslih. Več o SLOfit odrasli izveste TUKAJ

Program je zabeležen v sistemu Katis z naslovom »Možnosti vseživljenjskega spremljanja stanja telesne zmogljivosti in gibalne dejavnosti«, in sicer z datumom 6. september 2023. V Katis se torej prijavite na ta termin, vidimo pa se že 24. avgusta 2023. Večino programa bomo izpeljali na ta dan, po našem srečanju pa bodo šole, ki se bodo vključile v SLOfit odrasli, imele še individualna Zoom srečanja za pomoč pri delu z aplikacijo Moj SLOfit za odrasle. 

V primeru, da imate s sistemom Katis težave, prijavo pošljite na e-poštni naslov: info@slofit.org. Programa traja cel delavnik, udeleženci pa pridobijo 0,5 točke za napredovanje.

SLOfit PREDSTAVITEV NOVOSTI IN IZMENJAVA IZKUŠENJ MED ŠOLAMI, KI SO ŽE VKLJUČENE V Moj SLOfit 

Na ta dan, v četrtek 24. avgusta, ob 13. uri, bomo izpeljali tudi spletno srečanje v aplikaciji Zoom za šole, ki brezplačno aplikacijo Moj SLOfit že uporabljate za spremljanje telesne zmogljivosti svojih šolarjev. Osvežili bomo navodila za pravilno uporabo in predstavili novosti, ki smo jih razvili v zadnjem letu. Predvsem pomembna je posodobitev šolskih poročil, zato je udeležba na srečanju močno zaželena. 

Srečanje bo trajalo eno uro, pridružite pa se nam na povezavi: https://uni-lj-si.zoom.us/j/92943207122.

Predhodna prijava ni potrebna, a bo srečanje omejeno na 300 udeležencev. V primeru, da bodo mesta zasedena, ga bomo neposredno prenašali tudi na Facebook profilu SLOfit, kjer ne bo mogoča komunikacija. 

SLOfit USPOSABLJANJE ZA ŠOLE, KI ŠE NE UPORABLJAJO APLIKACIJE Moj SLOfit ZA SPREMLJANJE TELESNE ZMOGLJIVOSTI ŠOLARJEV

V ponedeljek, 28. avgusta 2023, s pričetkom ob 9.00, sledi še spopolnjevanje, ki ima v Katis naslov »Uporaba sodobnih digitalnih orodij za posredovanje povratne informacije o učenčevem/dijakovem telesnem in gibalnem razvoju«.

Na tem usposabljanju bomo novim uporabnikom od A do Ž predstavili delovanje aplikacije Moj SLOfit, da lahko tudi na vaši šoli že septembra, z novim šolskim letom 2023/2024, začnete z uporabo tega izjemno uporabnega in preglednega orodja. Udeležba je namreč obvezen pogoj za uporabo aplikacije Moj SLOfit.

V primeru, da imate s sistemom Katis težave, prijavo pošljite na e-poštni naslov: info@slofit.org. Programa traja cel delavnik, udeleženci pa pridobijo 0,5 točke za napredovanje.