X

FB Live: V luftu s Cenetom Prevcem

  • 10. 05. 2023 10:18:00
  • Nazaj
FB Live: V luftu s Cenetom Prevcem

Kako je stati na vrhu letalnic, si s pticami deliti nebo in biti del legendarne družine Prevcev, ki je za zmeraj zaznamovala slovenske smučarske skoke, je le nekaj vprašanj, ki jih bomo na Svetovni dan športa zastavili Cenetu Prevcu. 

Brez dvoma enemu naših najbolj nadarjenih in obetavnih slovenskih skakalcev, ki je dosegel vrhunec kariere s srebrno medaljo na ekipni tekmi na Zimskih olimpijskih igrah 2022 v Pekingu, letos pa skakalne smuči postavil v kot, končal svojo vrhunsko športno pot in se poslovil od skakalnic. 

Kaj mu je vrhunski šport dal, kaj ga je naučil in kaj mu je vzel? Kako se počuti zdaj, ko ni več pod pritiskom rezultatov? Kako skrbi za svoje zdravje in dobro počutje? 

Vse to in še več boste izvedeli v našem pogovoru s Cenetom Prevcem, ki bo na Svetovni dan športa, 31. maja, ob 16. uri. 

Pogovor bomo v živo prenašali tako na FB SLOfit kot FB Cene Prevc. Vprašanja za Ceneta nam lahko zastavite že zdaj v zasebnih sporočilih SLOfit FB profila ali v klepetu med pogovorom. 

Ne zamudite priložnosti, da skupaj z nami bolje spoznate enega najbolj zanimivih in simpatičnih slovenskih športnikov, ki je tudi ambasador SLOfit.