X

Vabljeni na brezplačne meritve telesnih zmogljivosti SLOfit odrasli in SLOfit senior

  • 22. 08. 2022 08:05:00
  • Nazaj
Vabljeni na brezplačne meritve telesnih zmogljivosti SLOfit odrasli in SLOfit senior

V četrtek, 22. septembra, bomo na ljubljanski Fakulteti za šport izvedli brezplačne meritve telesnih zmogljivosti odraslih – SLOfit odrasli (starejši od 18let ) in meritve namenjene starejšim od 65 let – SLOfit senior. Projekt je nadaljevanje spremljanja telesnih zmogljivosti iz šolskega obdobja, znanih kot Športnovzgojni karton (ŠVK).

Merski sklop je seveda nekoliko drugačen kot v šolskem obdobju, saj je prilagojen posebnostim odrasle populacije, vendar so rezultati po posameznih gibalnih sposobnostih primerljivi. Tisti, ki imajo shranjene svoje ŠVK kartončke, pa si lahko rezultate iz otroštva tudi vpišejo v brezplačno aplikacijo Moj SLOfit. 

Meritve so za vse brezplačne in trajajo približno eno uro in pol. Pred začetkom meritev si lahko na spletni strani Moj SLOfit ustvarite profil, kamor boste vpisali svoje rezultate, vsi udeleženci pa boste po koncu prejeli tudi povratno informacijo o svoji telesni pripravljenosti. 

22. septembra se lahko meritev SLOfit odrasli udeležite med 15.00 in 18.00 (termini so razpisani v 30 minutnih intervalih).  Ob 9.30, 10.00 in 13.30 smo termine namenili starejšim od 65 let, ki bi radi izvajali SLOfit senior test

Če se želite meritev SLOfit odrasli udeležiti na Fakulteti za šport, se morate predhodno prijaviti na elektronski naslov: odrasli@slofit.org ali poklicati na telefonsko številko 040/760-032. Ob prijavi nam sporočite, v katero starostno kategorijo sodite: mlajši od 30 let, 30 – 65 let ali starejši od 65 let. 

Več o meritvah SLOfit odrasli lahko preberete na povezavi in v zgibanki. Morda pa si jih želite ogledati v videu

Bodite fit, sodelujte v SLOfit!