X

Moj SLOfit za šolarje in starše

Aplikacija Moj SLOfit omogoča tebi in tvojim staršem vpogled v tvoje SLOfit rezultate in ti daje povratne informacije o tvojem telesnem in gibalnem razvoju. Do podatkov je mogoče dostopati samo z uporabniškim računom.

V aplikaciji lahko ti in tvoji starši dostopate do tvojih vsakoletnih SLOfit rezultatov meritev ali ŠVK in dobite povratne informacije:

  • koliko si napredoval v enem letu,
  • kakšen je tvoj telesni in gibalni razvoj v primerjavi z vrstniki,
  • v kakšno skupino telesne pripravljenosti in zdravstvene ogroženosti te uvrščajo posamezni rezultati.

Šele tak izpis rezultatov omogoča, da lahko ocenimo tvoj telesni in gibalni razvoj. To pa je osnova za nadaljnjo odločanje o primernih gibalnih dejavnostih in prehranjevalnih navadah.

Aplikacija omogoča tudi tiskanje poročila o tvojem telesnem in gibalnem razvoju

Moj SLOfit je pilotna aplikacija, ki je trenutno na voljo le šolarjem, njihovim staršem, učiteljem in zdravnikom, vključenim v projekt Uživajmo v zdravju. Dostop do aktualnih podatkov, kjer so rezultati prikazani drugače kot v knjigi Športnovzgojni karton je mogoč z uporabniškim imenom in geslom, na voljo pa bo do konca leta 2016. Od januarja 2017 bo dostop do podatkov še vedno omogočen, vendar pa podatki ne bodo več ažurni.

Vstopi v Moj SLOfit

V prihodnje želimo takšno aplikacijo ponuditi vsem, ki so vključeni v SLOfit. Če se vam zdi ideja zanimiva, nam to sporočite