X

Ne zatiskaj si oči, izmeri se tudi ti

Izkoristi brezplačno možnost in se vključi v znanstveno preverjene SLOfit meritve ter dobi povratne informacije o svoji telesni pripravljenosti.

SLOfit meritve izvajajo vse šole vsako leto v aprilu. Če želiš dobiti povratne informacije o svojih SLOfit rezultatih, v šolo prinesi podpisano soglasje za obdelavo teh podatkov. Za osnovnošolce soglasje podpišejo starši, dijaki pa lahko podpišete soglasje sami.

Četudi se nisi odločil za sodelovanje v enem letu, lahko to storiš naslednje leto. Samo prosi svojega učitelja športne vzgoje, da ti da soglasje. Soglasje lahko kadarkoli tudi pisno prekličeš. Soglasja se hranijo v tvoji šoli.

Ob koncu šolanja prejmeš svoj osebni športnovzgojni karton z rezultati iz vseh let tvojega šolanja.
Ta ti lahko služi tudi kot dokaz tvoje telesne pripravljenosti. Lahko ga pokažeš svojemu zdravniku ali trenerju. V prihodnje želimo, da bi ti bili SLOfit rezultati stalno dosegljivi tudi prek spletne aplikacije Moj SLOfit.

Sodelovanje v Moj SLOfit

Trenutno se lahko v Moj SLOfit vključite samo otroci šol, ki so vključene v projekt Uživajmo v zdravju, v okviru katerega pilotno preizkušamo to spletno aplikacijo. Za vstop v aplikacijo morate starši podpisati soglasje, da nam lahko šola posreduje vaš e-naslov, na katerega vam posredujemo podatke za dostop do vašega uporabniškega računa.

Vstopi v Moj SLOfit